Zirkeltraining

Das Zirkeltraining konzentriert sich auf die Verbesserung konditioneller und koordinativer Fähigkeiten. Es werden an unterschiedlichen Stationen vor allem Kraftübungen trainiert, die insbesondere die Kraftausdauer, Rumpfkraft und Schnellkraft im Sinne eines Ganzkörpertrainings mit Hilfsmitteln verbessern sollen.

- Handtuch, Matte, Mund-Nasenschutz

Der Kurs findet erst ab einer Teilnehmerzahl von 8 statt.

circuit training

Circuit training focuses on improving conditional and coordinative skills. It contains different stations to train strenght exercises, which focus on strenght endurance, torso power and high-speed strenght according to a complete body workout.

In this course, the basic techniques of ballet are learned and deepened depending on the previous knowledge of the participants. At best, you've already had experience and danced a few years. Despite learning the technique, the joy of dancing should not be forgotten!

221Anfänger und FortgeschritteneDi19:30-20:30MzH-Hub03.11.-19.01.Witold Golonka